360° Videolar YouTube'da

Sanaltur.Tv adresinde bizimde hizmetini vermiş olduğumuz 360° görülebilen, yakınlaştırılıp uzaklaştırılabilen fotoğraflar biliyorsunuz.

İlerleyen her teknoloji gibi sıranın videolara mutlaka bir geleceğini biliyorduk ve işte o gün geldi; Popüler video sitesi YouTube, 360° çekilmiş videoları desteklemeye başladı.

Uygun ekipman ile çekilebilen bu videoları artık YouTube'dan izleyebileceksiniz. Videoları izleyebilmek için  bilgisayarınızda mutlaka Chrome tarayıcısı yüklü olmalı ve siteye Chrome tarayıcı ile girmeniz gerekiyor. Ya da Android'deki YouTube uygulaması ile videoyu açmanız gerekmekte.

360 derecelik videolardan birkaç örneği sizlerle paylaşıyoruz. Videoları izlerken, önümüzdeki yıllarda yaygınlaşacak sanal gerçeklik gözlükleri ile (ki gittikçe ilerleyen sanal gerçeklik gözlükleri apayrı bir yazının konusu) bu videoları izleyebileceğinizi de hayal etmeyi unutmayın.

* Videolar sayfa üzerinde ekli olarak çalışırlarken 360 özelliği aktif olmazsa eğer videoların isimlerine tıklayıp kendi sayfasını açarak izlerseniz aktif olacaklardır.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab