Ekransevenler için 5 YouTube Kanalı

Geçtiğimiz aylarda sizlerle paylaştığımız "Teknolojisevenler için 5 YouTube Kanalı" başlıklı yazımızda güncel teknoloji haberlerini ve yorumlarını takip edebileceğiniz 5 popüler youtube kanalının linkini vermiştik.

Şimdi sırada Ekransevenler var :) Peki kimler ekransevenler? Sinema ve Dizi sevenler. Bu listede güncel filmleri dizileri ya da sinema-dizi tarihindeki yapımları inceleyen ve üzerine konuşan kanalları paylaşacağız. Umarım keyifli vakit geçirirsiniz.


Geekyapar!


Yerli youtuberlardan "geek" konularda en bilinen kanal. Daha çok televizyon dizileri konusunda içeriklere ulaşabileceğiniz kanalda sinema filmleri ve çizgiromanlar konusunda da içeriklere ulaşabilirsiniz. Yerli - Yabancı bir çok film ve dizi konusunda videolar bulunan kanal adından da anlaşılabileceği gibi çizgiroman tandaslı yapımlara biraz daha yakınlar ve bu çerçevede daha çok içerik var. Mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.



KafeinSiz



Sinema ve Dizi aleminde ne gelişme varsa takip etmeye ve takipçilerini haberdar etmeye çalışan bir kanal KafeinSiz. Özellikle güncel filmler ile ilgili eleştri ve inceleme videoları ile haftalık eğlence dünyası gündemi videoları tatmin edici.



Murat Tolga Şen



Sinema eleştirmeni Murat Tolga Şen'in daha çok Vlog tarzında içerik ürettiği ve Türk Sineması üzerine fikirlerini paylaştığı youtube kanalı. Deneyimli eleştirmenin diziler konusunda da videoları bulunuyor ama içeriğin büyük kısmı sinema üzerine. Sözünü sakınmadan sinema üzerine fikirlerini söyleyen birisini izlemek isterseniz mutlaka takip etmelisiniz.



Baran Köse



Özellikle çizgi roman dünyasına hakimiyeti ile daha çok çizgi roman / fantastik türlerde dizileri ve filmleri inceleyen ve fikirlerini paylaşan bir youtuber. Sıcak ve içten sunumu ve anlattığı konularda bilgili olmasından dolayı çekici bir kanal. Televizyon ve sinema dünyasında son 10 yılını etkisi altına alan Marvel ve DC konusunda özellikle en donanımlı insanlardan.



Ezgi'nin Kanalı



Tıpkı Baran Köse gibi daha çok çizgi roman / fantastik türdeki dizi ve filmler hakkında yorum inceleme ve bilgilendirme videoları üreten bir kanal. Özellikle içinde bulunduğunuz sezonda yayına girecek bu türdeki bir film ya da dizi varsa gelecek filmin/dizinin ana karakteri hakkında yaptıkları tanıtım videoları kanalı özel kılıyor. Karaktere uzak, hiç tanımayan insanlar için sinema salonlarına hazır gitmeyi sağlıyorlar.




Evet, bir YouTube kanalları listemizin daha sonuna geldik. Teknoloji / Sinema - Dizi derken galiba bir sonraki liste yemekle ilgili olacak gibi :) gidişat çok o yönde. Umarız listemizi beğenmişsinizdir. İyi izlemeler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab