Stock Fotoğraf Sitesi İçin Yapılan Müzik Klibi


Reklam ve tasarım sektörünün günlük işleri için kullandığı hizmetlerin en önde gelenlerinden birisi de Stock Fotoğraf ve Video siteleri.

Telefonla konuşan kadın, mutlu aile, çağrı merkezi, elma yiyen kadın, spor yapan çift, el sıkışan iş adamları ve daha bir sürüsü için fotoğrafları ve yeri geldiğinde videoları bu stock fotoğraf sitelerinden buluyoruz ve kullanıyoruz.



İran doğumlu, Holldandalı şarkıcı Sevdalize'nin "Amandine Insensible" isimli yeni şarkısı için çektiği klibinin her bir karesi işte bu stock fotoğraf sitelerinin liderlerinden Shutterstock'ta satışa çıktı. Çünkü klip bunun için çekilmiş. Piet Langeveld isimli yönetmenin çektiği kilpte şarkıcı, mevzu bahis stock sitelerinde klişe ve birbirinin aynı bir çok fotoğraftaki gibi pozlar vermiş ve bu klibi oluşturan videolardan parçalar fotoğraflar Shutterstock'ta satılmaya başlanmış.

Özellikle "kadın"ın bu tarz fotoğraflardaki kullanımına karşı bir tepki mi yoksa yaratıcı bir pazarlama yöntemimi biz karar veremedik. Siz ne dersiniz?





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab