Ajansweb'de Değişim Rüzgarı

Ajansweb olarak 2014 yılının ortasında başladığımız değişim çalışmalarımız, yoğun iş programımızın da ötelemesi ile 2015'in başında belli bir noktaya ulaşmayı başardı.



Öncelikle 2014 yılında www.sanaltur.tv adresimizi yeni ve neşeli bir anlayış ile yeni tasarımına geçirdik.

Ardından yine 2014 sonlarına doğru, müşterilerimize e-posta kurulumları konusunda rehber olması için hazırladığımız destek.ajansweb.com adresimizi yeni tasarımına geçirdik. Fazlalıklarından arındırılmış, sonuç odaklı bir tasarım ile müşterilerimizin e-posta kurulumu ihtiyaçlarında rehberlerini yeniledik.

Daha sonra 2015 yılı başında, yazılım markamız olan AWPlus'a ait, www.awplus.com.tr 'yi modern bir yaklaşım ile ve responsive (her dijital ortama uyumlu çözünürlük seçenekleri ile) kodlamayla hayata geçirdiğimiz yeni tasarımıyla güncelledik.

Geçtiğimiz hafta içerisinde de yenilik çalışmalarımızın en önemlisi olan www.ajansweb.com adresimizi de yine modern bir tasarım anlayışı ve responsive kodlama ile hazırladığımız yeni sitesini yayına alarak güncelledik. Tüm çözünürlüklere uyumlu (Masaüstü, Netbook, Tablet, Mobil Cihazlar) yapısı ile bulunduğunuz her türlü ortamda bizimle ilgili bilgilere en hızlı ve etkili şekilde ulaşabileceksiniz.

Yenilik ve değişim rüzgarı henüz dinmedi; Denizpazari.com ve Arabaservisleri.com için responsive tasarımlar yolda, bir diğer sürpriz yeni projemizde yine modern tasarımı ile yakın zamanda yayında olacak.

Yeniliklerimizden haberdar olmak için bizi takip edin!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab