"Çocuk Bedenime Dokunma"


Bir toplumsal duyarlılık oluşturmak için yola çıkan Çocuk Bedenime Dokunma inisiyatifi için hazırlanan film, bizleri çocuk istismarına karşı sessiz kalmamaya davet ediyor.

Çocuk istismarına karşı bir araya gelen duyarlı insanlardan oluşan “Çocuk Bedenime Dokunma” inisiyatifi için hazırlanan bu kısa filmde; çocukların yaşadıkları istismarların, yanlış kodlarla geçmişten bugüne kadar gelen alışkanlıkları ile yetişkinler tarafından nasıl yok sayıldığı ve değiştirildiği sade ve yalın bir çocuk oyunu ile dile getiriliyor. “Kulaktan Kulağa” isimli film, bir çocuk oyununu kullanarak çocukların yaşadıkları istismarları görmezden gelen her kademedeki yetişkini (aile ve kamu çalışanı) ve yaşanan trajik olayların nasıl değiştirildiğini gösteriyor.

Fiziksel, cinsel ve duygusal yönden çocuk istismarına karşı duran grup "kulaktan kulağa oynamayı bırakın ve çocuk bedenlere dokunulmasına izin vermeyin" mesajını etkili bir şekilde veriyor.

Genellikle bloğumuzda görsel işler ya da neşeli şeyler paylaşıyoruz fakat böylesine önemli konularda da bizi takip edenleri haberdar etmek istediğimiz için bu önemli konudaki önemli filmi sizlerle paylaşmak istedik.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab