Hala Note 7'niz Varsa Uçuştan Önce Değiştirebilirsiniz.


 

"Bu telefon büyük patlayacak bu sene!" tabirini gerçeğe çeviren Note 7'lerden hepiniz haberdarsınız değil mi?

Dünyanın en büyük teknoloji üreticilerindn ve akıllı telefon dünya pazar payının en büyük ortaklarından Samsung'un geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkardığı ve çıkar çıkmaz "telefonun patlama" haberlerinin yayıldığı modeli Note7 için havalimanlarından yeni bir uygulama devreye girdi.

Teknoloji tarihinin en büyük çaplı geri toplamalarından birisini yaşayan Note 7 modeli için Samsung geri toplamayı daha hızlandırmak ve bu beladan daha çabuk kurtulmak için yeni bir yöntem geliştirdi; Havalimanlarında Samsung Note 7 Değişim Standları devreye giriyor.

Ülkemizde de önce uçuşlarda kapatılması, daha sonra da uçuşlara alınması tamamen yasaklanan telefon için havalimanlarında Samsung'un kendi değişim standtları olacak. Söz konusu değişim standları, özellikle havaalanlarının dış hatlar bölümlerinde bulunacak ve böylece Note 7 sahipleri uçağa binerken sıkıntı yaşamamak için değişim noktasına giderek cihazlarını iki seçenek dahilinde iade edebilecekler.

Bu seçeneklerden birincisi, direkt olarak cihazı ve yanında verilen aksesuarları geri vererek ödediğiniz parayı nakit olarak almak. İkinci seçenekse Note 7 karşılığında bu senenin en iyi cihazlarından biri olan Samsung S7 32 GB modelini ve 600TL nakit parayı almak.

Siz de hala bu kadar patlama haberi ve dünya çapındaki geri toplama çabasına rağmen hala Note 7 kullanmaya devam ediyorsanız Note 7 değişim standları İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havaalanlarının dış hatlar terminallerinde hizmette.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab