IOS Cihazlarda Mail Gönderim Hatasının Çözümü

Apple IOS cihazlara mail gönderme sorunu yaşamaya başladıysanız çözümü aşağıda yer alıyor





Apple son güncellemesinde 5 yıl önce yaptığı bir hatayı tekrarladı. Mail kurulum ayarlarınızı değiştiren bu hata nedeniyle özellikle mail göndermek istediğinizde "SUNUCU DOĞRULANAMADI" veya "SUNUCU BULUNAMADI" uyarısı alırsınız.



Gelen sunucu POP3 için ayarlar:
Ayarlar > Hesaplar ve Parolalar > Mail adresinizi seçin > En üstte mail adresinizin üzerine dokunun > “İleri Düzey” menüsüne dokunun > Gelen Posta Ayarlarında “SSL Kullan” seçeneğini “KAPALI” duruma getirin. > “Sunucu kapısı” bilgisini 110 olarak belirleyin.


Gelen sunucu IMAP için ayarlar:
Ayarlar > Hesaplar ve Parolalar > Mail adresinizi seçin > En üstte mail adresinizin üzerine dokunun > “İleri Düzey” menüsüne dokunun > Gelen Posta Ayarlarında “SSL Kullan” seçeneğini “KAPALI” duruma getirin. > “Sunucu kapısı” bilgisini 143 olarak belirleyin.


Giden sunucu SMTP için ayarlar:
Ayarlar > Hesaplar ve Parolalar > Mail adresinizi seçin > En üstte mail adresinizin üzerine dokunun > Giden sunucu altında “SMTP seçeneğine dokunun > Birincil sunucu olarak seçili,en üstteki SMTP sunucuya dokunun > “SSL Kullan” seçeneğini “KAPALI” duruma getirin. > “Sunucu kapısı” bilgisini 587 olarak belirleyin.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab