2 TB'lık Flash Bellek Türkiye'de!

Evet yanlış okumadınız "2 Terabayt'lık Flash Bellek"!

Kingston'un aslında birkaç yıldır piyasada olan HyperX adında bir modeli bulunuyor ve kapasitesi 1 TB. 1 TB'lık versiyonunun şu anda meşhur bir bilgisayar mağazasındaki fiyatı 4.000 TL'ye yakın.



Burada bahsi geçen 2 TB'lık ürün yeni bir model olan "DataTraveler Ultimate Generation Terabyte". Ürününün 1 ve 2 TB'lık iki versiyonu var ve şu anda dünya üzerinde, en azından son kullanıcının erişebileceği en yüksek Flash Bellek kapasitesini sunuyor. Cihazların fiyatı ise 4000 TL'den başlıyor 7000 TL'ye kadar çıkıyor.

DataTraveler Ultimate GT,  USB 3.1 Gen 1 (USB 3.0) teknolojisi ile çalışıyor. Kapasitenin ne kadar büyük olduğunu anlatmak için örnek vermek gerekirse; tek bir 2 TB sürücüde 70 saatlik 4K kalitesinde video saklanabilecek! Ya da aileniz ile hayatınız boyunca çekeceğiniz fotoğraflar :) Bir flash bellek için inanılmaz boyutlar.

Kingston'un Flash Bellek ürünleri müdürü yaptığı açıklamada, “DataTraveler Ultimate GT ile kullanıcıların mobil olarak veri saklama kabiliyetini artırıyoruz. 2013’te piyasaya sunduğumuz 1TB kapasiteli sürücümüzün ardından kapasiteyi iki katına çıkarttık.” demiş ve sektörel rakiplerinin çok ilerisinde olduğunu bu şekilde göstermişler.

Ne dersiniz, yeni ve hızlı bir bilgisayar mı alsanız yoksa bir adet flash bellek mi? :) 


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab