Yeni 3310 Ortaya Çıktı! Çıkmasa daha iyiydi.

Geçtiğimiz günlerde interneti heyecanlandıran bizimde bir yazıda sizinle paylaştığımız yeni 3310 haberi üzerinden geçen birkaç hafta sonra Mobile World Kongresinde efsane model 3310'un yeni hali ortaya çıktı.



Çıktı ama keşke çıkmasa mıydı?

Nokia'nın isim haklarını alan firmanın sadece tekrar Nokia'nın adını duyurmak ve mobil iletişim dünyasına markayı hatırlatmak için böyle bir hamle yaptığını düşünmek yanlış olmaz. Çünkü ortaya çıkan yeni 3310'un eskisi ile -bize sorarsanız- alakası yok.

Tasarımı günümüz anlayışına göre güncellenen model beklendiği gibi çok akıllı değil, hatta seçilen saçma işletim sistemi ile baya akılsız. 2017 yılında piyasaya çıkan ve nostalji sevenler ile akıllı telefon kullanamayanları hedefleyen üründe hadi  wi-fi olmamasını anladık diyelim -ki çok zor- ama nasıl 4g uyumluluğu olmaz?

3310'u ünlendiren o sapasağlam tasarım görüntüsüde ortadan kaybolmuş. Tabi ne kadar sağlam olduğu yakında yapılacak testlerle mutlaka görülecektir. Ama sağlamlık dışında kullanım testlerinde henüz kendisini beğenen hiç kimseye de rastlamadık. (Ürünle ilgili youtube'da arama yaparsanız kongrede ürünü inceleyen bir çok yerli ve yabancı kullanıcıya ulaşabilirsiniz.)

Siz ne dersiniz? Yeni 3310'u nostalji olsun diye ya da akıllı telefon kullanamayan bir yakınınıza alır mısınız?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab