Bir iPhone "Kiracısı" Olmak İster misiniz?

iPhone; akıllı telefon dünyasının ışığı hiç sönmeyen yıldızı. Steve Jobs ilk iPhone'u duyurduğu gün sektörün tüm tanımlarını değişti, teknoloji dünyasında geri dönülmez bir şekilde çığır açıldı.

O günden bugüne de dünya çapında birçok kullanıcı için bir "akıllı telefon" sahibi olmak bir iPhone'a sahibi olmak demek. Mümkünse de hep en yenisine!


Bloomberg kaynaklı bir habere göre Apple bir 'iPhone üyelik' sistemi üzerinde çalışmaya başlamış, hatta yakın zamanda da resmi olarak duyurması bekleniyormuş. Bu ne demek? Hep en yeni iPhone modelini kullanmak isteyen kullanıcılar -tabi ki önce Amerika'da olmak üzere- aylık ödeme periyotları ile diledikleri iPhone modelini kullanabilecekler. 

iPhone Kiralama / Abonelik Sistemi

Kiralama - ücretli abonelik sistemi ile kullanıcının yeni iPhone satın almasına gerek kalmıyor. Sadece aylık bir bedeli ödeyerek kullanıcı dilediği modele iPhone'a sahip olabiliyor. Bloomberg'in haberine göre; küresel pandemi hem tedarik hem geri dönüşüm sorunlarını ortaya çıkardı. Dünya çapında etkisini gösteren ekonomik değişkenlikler de iPhone almayı kullanıcılar için daha da zorlaştırdı. Pazarın lideri konumunda olan Apple daha çok insana iPhone kullandırtmak istiyor ama bunu da ekonomik olarak sürdürülebilir bir şekilde yapmanın planlarını yapıyor.

Tahmini Aylık iPhone Fiyatları

Henüz firma tarafından resmi bir açıklama olmadığı için net konuşmak imkansız fakat, sızdırılan bilgilere göre ABD fiyatları için bazı tahminler var; Bloomberg'e göre iPhone 13 için 35, 13 Pro için 45 ve iPhone 13 Pro Max için 50$ talep edilecek. Habere göre firma bu hizmetin çerçevesinde müşterilerine Apple One ve Apple Care gibi teknik destek planlarına da sunacak. 

Öncelikle Amerika'da hayata geçmesi beklenen hizmetin geri dönüşlerine göre diğer ülkelerde yayılabilecek olması büyük bir ihtimal.

Kaynak »

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab