Jennifer Aniston Instagram'ı Salladı

TV dünyasın gelmiş geçmiş dizileri içerisinde en çok bilinen ve en çok sevilenlerinden birisi olan FRIENDS dizisinin oyuncularından Jennifer Aniston geçtiğimiz günlerde tam manası ile Instagram'ı salladı. Daha öncesinde bir instagram hesabı bulunmayan 50 yaşındaki Aniston, hem kullanıcı olarak giriş yaptı hem de paylaştığı ilk fotoğraf ile resmen sadece instagramı değil tüm interneti salladı çünkü paylaştığı fotoğraf eksiksiz bir Friends buluşması fotoğrafıydı.


Bundan tam 25 yıl önce ilk kez yayınlanan ve 10 sezon süren dizinin hala tekrarları televizyon kanallarında ve stream servislerinde yayınlanıyor. Ayrıca tekrar yayınları için hala yüz milyonlarca dolarlık anlaşmalara konu oluyor. İşte bu kadar büyük bir takipçi kitlesinden bahsediyoruz.

E tabi bu durum bu paylaşın fotoğrafı çok daha anlamlı ve kıymetli bir hale sokuyor. Bir de tabi haber değeri katıyor; ilk günde tam 6 milyon takipçi kazanan oyuncunun biz yazıyı yazarken takipçi sayısı 13 milyonu geçmişti. Paylaşılan o muhteşem "Friends" arkadaşları ise 13 milyon beğeni topladı ve beğenilmeye devam ediyor. Ve bu rakamlarla şu anda dizi ekibi arasında en yüksek takipçi sayısına sahip oyuncu oldu.

Kaynak: https://www.boredpanda.com/jennifer-aniston-friends-reunion-photo-instagram/

Jennifer Aniston'ın Instagram Hesabı




Bu gönderiyi Instagram'da gör

Jennifer Aniston (@jenniferaniston)'in paylaştığı bir gönderi ()

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab