Evden Çalışanlara Öneriler #EvdeKal



KIYAFETLERİNİZİ DEĞİŞTİRİN
Pijamalarınızla çalışmayın. Yataktan kalkın, duş alın, kıyafetlerinizi değiştirin ve güzel bir kahvaltı yapın. Güne iş yerinize gidiyormuş gibi hazırlanın.

ÇALIŞMA ALANINIZI OLUŞTURUN
Evinizde kendiniz için bir çalışma alanı ayırın. Bu alanın keyifli ve işinizi yapabilmek için yeterli büyüklükte olmasına özen gösterin.

BİR SABAH RUTİNİ OLUŞTURUN
İşe başlama rutininiz nedir? Bir fincan kahve ya da bir bardak çay yapmak olabilir. Belirleyeceğiniz bir rutin, işe başlamak için çalar saatten daha etkili olabilir.

DÜZENLİ ÇALIŞMA SAATLERİNİZE UYUN
Bir program belirleyin ve buna sadık kalın. Düzenli çalışma saatlerine sahip olmak, iş-yaşam dengesini korumanıza yardımcı olur.

MOLA VERİN
Gün boyunca bilgisayar ve telefon ekranlarından uzak durmak için yeterli zaman ayırın. Molalarda, özellikle öğlen yemeği sırasında ekranlardan uzak durun.

İLETİŞİM KURUN
Yöneticiniz ve iş arkadaşlarınızla iletişim halinde olun. İletişim kurmak için tüm dijital imkanlardan faydalanın. Küçük bir grup sohbeti ya da şakalaşma bile tekrar işe odaklanabilmek için iyi bir yöntem olabilir.

KEYİF ALDIĞINIZ ŞEYLER YAPIN
Evde yapabileceğiniz yaratıcı etkinlikler mutlaka vardır; yemek yapın, egzersiz yapın, yeni bir dil öğrenin, film-dizi-video izleyin, yeni hobi edinin, okuyun, masa oyunları oynayın, yoga yapın, anı fotoğraflarınızı bastırın...

POZİTİF OLUN
Unutmayın, hepimiz aynı durumdayız ve birlikte güçlüyüz!

KENDİNİZE VE SEVDİKLERİNİZE İYİ BAKIN
Yeterince dinlenin, egzersiz yapın ve sağlıklı beslenin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Samsung'dan Çok Doğru Bir Sosyal Sorumluluk Projesi #internetiTADINDAkullan

Netflix'in Abone Kaybı Etkileri Büyüyerek Devam Ediyor; İşten Çıkarmalar Başladı

Instagram'dan Haberler; Canlı Yayın Moderasyonu ve Creator Lab